Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@04:53:32 GMT

خسروی وفا: قاسم سلیمانی در روز شهادتش متولد شد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۱۲۸۱۱

خسروی وفا: قاسم سلیمانی در روز شهادتش متولد شد

«محمود خسروی وفا» روز سه شنبه به ایرنا گفت: حاج قاسم سرباز ولایت بود و خود وصیت کرد که وی را سرباز بنامیم و با این اقدام ارزش والایی به کلمه «سرباز» داد. عنوانی که مدتی ارزش آن کمرنگ شد و امروز سربازی کلمه مقدسی است برای نسل جوان  و جدید که بدانند سپهبدهایی چون قرنی، صیاد شیرازی و قاسم سلیمانی در زمره سپهبدهای پس از انقلاب هستند که هر کدام به نوبه خود تاریخ‌سازی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی معتقد است: هرچه درباره حاج قاسم پرداخته شود،کم است. اما باید از ظرفیت‌های اخلاقی، اجتماعی و اعتقادی  این مرد تاریخ ساز بهره جست. این سرباز ولایت در زمینه اخلاقی فوق العاده بود و از وی به عنوان الگو  مطرح می شود و برای کسانی که در میادین ورزشی، ما به عنوان قهرمان می شناسیم، الگو شود.

رییس مجمع بسیج ورزشکاران اضافه می کند: ظرفیت های حاج قاسم سلیمانی  به قدری  بالاست که پهلوان‌های گذشته تاریخ اسلام را مطالعه می کنیم و اگرهمه زنده بودند به مرام و اخلاق و رفتار  پهلوانی حاج قاسم احترام می گذاشتند و به عنوان مرید می پذیرفتند.

خسروی وفا مراسم تشییع این سرباز ولایی را تاریخی و باور نکردنی عنوان کرد و گفت:  نه در اهواز و مشهد و تهران و قم و کرمان ، بلکه در شهرهای مختلف ایران مراسم بزرگداشت گرفتند و این قابل تامل و پژوهش است.  مگر می شود بزرگداشت تشییع یک قهرمان بدون اینکه وی حضوری در استان های دیگر ایران داشته باشد، اتفاق بیفتند. این چیزی نیست جز ارتباط و رفتارهای خالصانه حاج قاسم درباره مسایل اعتقادی و پایداری به ارزش های انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل  و دفاع مقدس.  

وی می گوید: وقتی حاج قاسم در نامه ای به رهبر معظم انقلاب خود را سرباز معرفی می کند، باید سرمنشا الگوی جامعه  و مدیران کشور و ورزشکاران قرار بگیرد.

رییس کمیته ملی پارا لمپیک درباره انتقام سخت که مطالبه همه مردم است، گفت:این حضور تاریخی یعنی انتقام سخت، تصویب خروج نیرو های آمریکایی در مجلس عراق  یعنی انتقام سخت، عقب نشینی ناوهای جنگی آمریکایی به دستور رییس جمهوری آمریکا به فاصله هزار کیلومتر دورتر یعنی انتقام سخت،  انتقاد تمامی احزاب های آمریکا به رفتار «دونالد ترامپ» یعنی انتقام سخت و  چه انتقام سختی  که مقاومت ها در دنیا بیدارتر شدند.

خسروی وفا ادامه داد:  البته این انتقام سخت ادامه خواهد داشت نه توسط مردم و نیروهای مسلح، بلکه تمام کسانی که محور مقاومت را طی می کنند.  بحث و ریشه  و نطفه مقاومت که سال ها توسط  امام راحل در کشورهای اسلامی  و غیراسلامی کاشته شد و بعد از آن در روز که حاج قاسم متولد شد به رشد خود ادامه می دهد و انشالله شاهد پیروزهای تمام مسلمان به ویژه ایران در سایه ولایت رهبر معظم انقلاب قرار بگیریم و الگوی  که می خواهیم سربازی ایشان در رکاب پرچمدار انقلاب بود.

سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس بامداد جمعه ۱۳ دی ماه امسال به همراه «ابو مهدی مهندس» جانشین فرمانده الحشد الشعبی طی یک عملیات تروریستی در بغداد به شهادت رسیدند.

سلیمانی ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود و در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد.

وی با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و سپس لشگری از بسیجی‌ها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت. حاج قاسم در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.

سلیمانی برای نخستین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه بنام عملیات طریق‌ القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد و باپایان جنگ، لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید تا اینکه  در سال ۷۶، از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.

رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۹۷ درجهٔ سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند. سردار حاج قاسم سلیمانی  در اسفند همان سال هم از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.  پر افتخار ترین نشان نظامی ایران که پس از انقلاب برای نخستین بار توسط رهبری به سرلشگر سلیمانی اعطا شد.

قرار است پیکر این شهید امروز در زادگاهش کرمان به خاک سپرده شود.

برچسب‌ها قاسم سلیمانی پروندهٔ خبری تشییع پیکر سردار شهید سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاسم سلیمانی دونالد ترامپ قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۲۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس تا زمان انتخاب هیئت رئیسه جدید، هیئت رئیسه سِنی متشکل از مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان منتخب، جلسات را اداره خواهد کرد و این هیئت رئیسه مسئولیت مراسم تحلیف را برعهده دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، روز جمعه 21 اردیبهشت 1403، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 22 حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف 45 منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف 245 نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در 11 اسفند 1402 مشخص شده و قرار است این افراد به مدت 4 سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده 10 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد 1330 از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد 1330 از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده 10 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد 1368 از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد 1368 از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد 1368 از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

1330

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

1330

زاهدان

وحید احمدی

1331

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

1331

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

1331

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

1332

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

1333

زاهدان

کامران غضنفری

1335

تهران

مصطفی مطورزاده

1335

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

1335

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

1335

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

1336

رشت و خمام

علی امامی‌راد

1336

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

1336

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

1336

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

1337

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

1338

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

1338

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

1338

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

1339

بوشهر، گناوه و دیلم

 

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

1368

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

1368

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

1368

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

1367

تهران

محسن فتحی

1366

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

1365

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

1365

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

1364

پیرانشهر

علی خضریان

1363

تهران

محمد سرگزی

1363

زابل

مهدی فلاح

1363

رشت و خمام

فاطمه جراره

1363

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

1362

اهواز

محمد خوش سیما

1362

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

1362

مبارکه

ابراهیم رضایی

1361

دشتستان

مصطفی پوردهقان

1361

اردکان

بهشید برخوردار

1360

زرتشتیان

ولی داداشی

1360

آستارا

 

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در 21 اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف 45 نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویری دیده نشده از شهید زاهدی در کنار حاج قاسم و شهید کاظمی
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • دورتموند انتقام بارسا را از پاریس گرفت (عکس)
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • کار سختی در جام کافا داریم/ملی پوشان تاکتیک پذیر هستند
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و آتش زد / «صدایی از من می‌خواست از مادرم انتقام بگیرم»